СиТ е помеѓу 5-те најголеми и најбрзорастечки партнери на Cisco во EC.

СиТ Македонија има златна сертификација што значи дека нашата дигитална експертиза е глобално признаена. Cisco е мултинационален технолошки конгломерат кој развива, произведува и продава мрежен хардвер, телекомуникациска опрема, софтвер и други високо-технолошки услуги и производи. Производите што ги нуди Cisco се: вмрежување, софтвер, IoT, безбедност на центарот за податоци, облак и компјутери.